Sobë me film të hollë (BM)

I hollë
tenxhere filmi
është krijuar për të gatuar materiale që përmbajnë proteina ose substanca të ndjeshme ndaj nxehtësisë. Koha e qëndrimit të produktit në tenxhere me film të hollë është shumë e shkurtër. Sistemi është i dizajnuar për presion normal, presion, vakum ose gatim pas vakumit. Përdorimi i tenxhere me film të hollë mund të sigurojë rezultate të shpejta gatimi, dhe efekti është i shkëlqyeshëm. Ky avullim i shpejtë do të thotë që procesi i shndërrimit të sheqerit ose ndonjë përbërës i qumështit digjet më pak gjatë procesit të gatimit në lëndën e ngurtë përfundimtare.Yinrich është prodhuesi më i mirë i tenxhereve të filmave të hollë, duke siguruar pajisje kuzhine, makinë mbushëse për biskota, mbështjellës çokollate dhe tenxhere me filma të hollë me efektin më të mirë të avullimit.

Tenxhere me film të hollë (BM)
Tenxhere me film të hollë (BM)
Solucioni i sheqerit futet vazhdimisht në seksionin e gatimit BM, i cili përbëhet nga ngrohësi paraprak, filxhanë me filma, sistemi i furnizimit me vakum, pompë ushqyese, pompë shkarkimi etj. Të gjitha kushtet e gatimit kontrollohen përmes një kontrolluesi PLC. E gjithë masa transportohet përmes pompave të ngarkimit dhe shkarkimit të kontrolluara nga një inverter frekuence.
2020/07/02
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian