Tenxhere me rrota (rt)


Sobë rrotulluese
është një sistem gatimi i vazhdueshëm që përdoret për të prodhuar nënshtresa të karameleve të forta. Ky lloj tenxhere me rotor të vazhdueshëm me vakum, i gatuar nën vakum të përhershëm, përdoret shpesh për të prodhuar karamel të qumështit të bardhë.Yinrich është një prodhues dhe furnitorë tenxhere profesional me një ekip profesional talentesh, pajisje të përparuara prodhimi dhe shërbim perfekt pas shitjes. Tenxhere me rotor prodhuar nga Yinrich dhe sistemi unik i tij i gatimit për kohë të shkurtër mund të gatuaj karamele shumë të pastra në kohën më të shkurtër, duke kontrolluar kështu në mënyrë të përsosur karamelet. Kjo bën që produktet e tenxhereve të Yinrich-ut të shesin mirë në treg.

Sobë rrotulluese (RT)
Sobë rrotulluese (RT)
YINRICH u ofron klientëve tanë një sistem të vazhdueshëm gatimi me rotor (RT), i përshtatshëm për masa të ndjeshme, të tilla si karamele të qumështit, kafe, fondant qumështi, masa me fruta dhe masa të bardha karamel. Isshtë konceptuar, në veçanti, për një proces të shpejtë dhe të butë gatimi - nën vakum - të masave të qumështit. Njësia e plotë me tenxhere me rotor, dhomën e avullimit dhe pompën e shkarkimit.
2020/07/02
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian