Мобилен | WhatsApp | Wechat: +8613801127507, +8613955966088 Е-пошта: sales@yinrich.com info@yinrich.com
Јазик

Шпорет со тенок филм (бм)

Тенка
шпорет за филмови
е дизајниран за готвење материјали кои содржат протеини или супстанции чувствителни на топлина. Времето на престој на производот во шпоретот со тенок филм е многу кратко. Системот е дизајниран за нормално готвење под притисок, притисок, вакуум или пост-вакуум. Употребата на шпорет со тенок филм може да обезбеди брзи резултати во готвењето, а ефектот е одличен. Ова брзо испарување значи дека процесот на конверзија на шеќер или какви било млечни состојки согоруваат најмалку за време на процесот на готвење до крајната цврста состојба.Јинрих е најдобриот производител на шпорети со тенки филмови, обезбедувајќи опрема за кујна, машина за полнење бисквити, чоколадна обвивка и шпорет со тенок филм со најдобар ефект на испарување.

Шпорет со тенок филм (БМ)
Шпорет со тенок филм (БМ)
Растворот за шеќер се внесува континуирано во делот за готвење БМ, кој се состои од пред-грејач, филмски шпорети, систем за снабдување со вакуум, пумпа за напојување, пумпа за празнење и др. Целата маса се транспортира преку пумпите за товарење и истоварување контролирани од фреквентен инвертер.
2020/07/02
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian