Мобилен | WhatsApp | Wechat: +8613801127507, +8613955966088 Е-пошта: sales@yinrich.com info@yinrich.com

Јазик
ПРОИЗВОДИ
Линија за депонирање на бонбони од желе

Линија за депонирање на бонбони од желе

GDQ сериите на YINRICH се специјално дизајнирани за правење бонбони депонирани не-скроб, со капацитет од 70 кг / ч до 500кг / ч. Панелите за допир HMI за лесно ракување; Дозирање пумпи за автоматско вбризгување на бои, вкусови и киселини; На оваа линија може да се направат шарени со две бои, двобојни, двослојни, централно полнење и обична бонбона желе. Серво-управувано депонирање е контролирано од програмата PLC.
2020/07/01
Екструдирана линија на бел слез

Екструдирана линија на бел слез

Машината за серии ЕМ е дека масата е аерирана од аераторот на ЈИНРИХ, а потоа е поделена на повеќе струи. Вкусот и бојата ќе бидат внесени во секој поток. Потоа, можете да произведете атрактивни различни видови производи со специјален екструдер на YINRICH, како единечна боја, комбинирани бои, изопачени 4 бои, па дури и екструдиран производ исполнет со центар.
2020/07/01
линија за депонирање на лижавче

линија за депонирање на лижавче

GDL сериите на YINRICH се развиени за правење депонирани лижавчиња, капацитет од 120 кг на час до 500кг / ч. Панелите за допир HMI за лесно ракување; Дозирање пумпи за автоматско вбризгување на бои, вкусови и киселини; На оваа линија може да се направат шарени со две бои, двобојни со две бои, централно полнење и јасен лижавник. Серво-управувано депонирање е контролирано од програмата PLC. Достапен е автоматски систем за вметнување стап.
2020/07/01
Машина за сендвич (колаче Капер)

Машина за сендвич (колаче Капер)

Оваа сендвич машина JXJ (серија за колачиња) може да се поврзе со излезниот транспортер на фабриката за бисквити и може автоматски да се усогласи, депонира и капа со брзина од 300 реда на колачиња (150 реда сендвичи) во минута. Различни видови на меки и тврди бисквити, колачи можат да бидат обработени. Исто така, може да се храни преку фидер за списание Бисквит и систем за индексирање. Машината потоа се усогласува, акумулира, синхронизира производите, депонира точна количина на полнење, а потоа го капачира врвот на производите. Потоа, сендвичите автоматски се транспортираат во машината за завиткување или во машината за активирање за понатамошно процесирање.
2020/07/02
Успешни случаи
Досега, ЈИНРИШ успешно ги снабдуваше машините за бонбони, чоколади за обработка и пакување на нашите клиенти во повеќе од 60 земји и региони во светот. ЈИНРИХ има инсталирано и комплетирано над 200 производни линии и опрема, и воспостави долгорочен партнер-брод со нашите клиенти. Искрено се заблагодаруваме под нашите партнери (не можеме да ги наведеме сите):
ЗА НАС
YINRICH® е водечки и професионален производител и извозник во Кина за обезбедување висококвалитетна кондиторска опрема, чоколади и пекари за обработка и машини за пакување, кои имаат фабрика лоцирана во Шангај, Кина. Како водечка корпорација за опрема за чоколади и кондиторски производи во Кина.

ЈИНРИХ произведува и снабдува целосен асортиман на опрема за индустријата за чоколади и кондиторски производи, почнувајќи од единечни машини до комплетни линии на клуч на рака, не само современа опрема со конкурентни цени, туку и економична и висока ефикасност на целиот метод на решенија за слатки и чоколадо производство.

Ние нудиме дизајн, производство и монтажа на мали и средни кондиторски производи и чоколадни линии во согласност со специфичните барања на клиентот.

ПОБЕДНЕТЕ СЕ ДОБИ СО НАС

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонскиот број во контакт формата, за да можеме да ви испратиме бесплатен понуда за нашиот широк спектар на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian