PRODUK
Jalur deposit bonbon

Jalur deposit bonbon

séri GDQ YINRICH didesain sacara khusus pikeun nyieun candu jeli anu henteu titipan non-pati, kapasitas 70kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang operasi; Dosis pompa pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Selang dua warna, dua warna ganda dilapis, ngeusian tengah, sareng permen jeli polos tiasa dilakukeun dina garis ieu. Deposit anu didorong ku servo dikontrol ku program PLC.
2020/07/01
Garis garis marshmallow

Garis garis marshmallow

Mesin séri EM nyaéta massa anu dirobih ku aérasi YINRICH, teras dibagi kana sababaraha aliran. Rasa jeung warna bakal disuntik dina unggal aliran. Teras anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa jinis produk anu pikaresepeun sareng extruder khusus YINRICH, sapertos warna tunggal, warna anu digabungkeun, 4 warna anu bengkok, sareng produk extruded anu dieusi tengah.
2020/07/01
Garis deposit

Garis deposit

séri GDL YINRICH dikembangkeun kanggo ngadamel kompartipsi anu disimpen, kapasitas tina 120kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang operasi; Dosis pompa pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Selang dua warna, dua warna ganda berlapis, ngeusian tengah, sareng landian anu jelas tiasa dilakukeun dina garis ieu. Deposit anu didorong ku servo dikontrol ku program PLC. Sistem sisipan iteuk otomatis sayogi.
2020/07/01
Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich séri JXJ ieu (capper cookie) tiasa dihubungkeun sareng panyambung outlet tina pabrik biskuit, sareng éta tiasa otomatis align, deposit sareng cap dina laju 300 jajar cookies (150 jajar roti lapis) per menit. Rupa-rupa jinis biskuit lemes sareng susah, tiasa diolah. Éta ogé tiasa disaringkeun ngaliwatan feeder majalah Biskut sareng sistem indéks. Mesin ieu teras align, ngumpulkeun, nyinkronkeun produk, deposit jumlah anu pas pikeun ngeusian, teras tutup kana luhureun produk. Sandwic teras otomatis diangkut ka mesin bungkus, atanapi ka mesin enrobing kanggo proses salajengna.
2020/07/02
CASES KESEJOHAN
Dugi ka ayeuna YINRICH parantos suksés nyayogikeun permen, pamrosesan coklat sareng mesin bungkusan ka para nasabah di langkung ti 60 nagara sareng daérah di dunya. YINRICH parantos parantos dipasang sareng parantos langkung ti 200 barisan produksi sareng peralatan, sareng ngadegkeun pasangan kapal jangka panjang sareng klien kami. Kami tulus ngahatur nuhun sahandapeun mitra urang (teu tiasa daptar sadaya):
TENTANG KAMI
YINRICH® mangrupikeun produsén pangembang sareng pangembang profésional di Cina pikeun nyayogikeun konéksi luhur, coklat sareng pamrosesan roti sareng mesin bungkusan, anu gaduh pabrik anu lokasina di Shanghai, China. Salaku perusahaan anu paling luhur pikeun coklat sareng alat confectionery di China.

YINRICH nyiptakeun sareng nyayogikeun parangkat lengkep pikeun industri coklat sareng confectionery, mimitian ti mesin tunggal pikeun ngarampungkeun garis turnkey, sanés ngan ukur alat canggih kalayan harga anu kompetitif, tapi ékonomis sareng efisiensi anu luhur pikeun metode solusi pikeun confectionery sareng coklat produksi.

Kami nyayogikeun desain, produksi, sareng papasangan confectionery leutik sareng sedeng sareng garis coklat saluyu sareng tungtutan khusus palanggan.
DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese