PRODUK
Jalur setor permén jeli

Jalur setor permén jeli

Serial GDQ YINRICH sacara khusus didesain pikeun ngadamel aci jeli anu henteu disimpen, kapasitasna tina 70kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng permén jelly polos tiasa didamel dina garis ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC.
2020/07/01
Garis marshmallow extruded

Garis marshmallow extruded

Mesin séri EM nyaéta massa didamel ku aerator YINRICH, teras dibagi kana multi aliran. Rasa sareng warna bakal disuntik dina unggal aliran. Teras Anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis produk anu pikaresepeun sareng extruder khusus YINRICH, sapertos warna tunggal, warna gabungan, 4 warna dipintal, sareng produk extruded anu dieusian tengah.
2020/07/01
garis setoran lollipop

garis setoran lollipop

Serial GDL YINRICH dikembangkeun pikeun ngadamel lollipop anu disimpen, kapasitasna tina 120kgs / h dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng jelas lollipop tiasa didamel dina jalur ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC. Sistem sisipan iteuk otomatis sayogi.
2020/07/01
Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich seri JXJ (cookie capper) ieu tiasa dihubungkeun sareng conveyor outlet pabrik biskuit, sareng sacara otomatis tiasa ngajajar, setor sareng tutup kalayan kecepatan 300 baris cookie (150 jajar sandwich) per menit. Rupa-rupa jinis biskuit lemes sareng keras, kueh tiasa diolah. Éta ogé tiasa tuangeun via feeder majalah Biskuit sareng sistem indéks. Mesin teras ngepaskeun, ngumpulkeun, nyingkronkeun produk, nyayogikeun jumlah keusikan anu akurat, teras tutup ka luhur kana produk. Sandwich teras sacara otomatis diangkut ka mesin bungkus, atanapi ka mesin anu enrobing pikeun prosés salajengna.
2020/07/02
CASES KESEJOHAN
Dugi ka ayeuna YINRICH parantos suksés nyayogikeun permen, pamrosesan coklat sareng mesin bungkusan ka para nasabah di langkung ti 60 nagara sareng daérah di dunya. YINRICH parantos parantos dipasang sareng parantos langkung ti 200 barisan produksi sareng peralatan, sareng ngadegkeun pasangan kapal jangka panjang sareng klien kami. Kami tulus ngahatur nuhun sahandapeun mitra urang (teu tiasa daptar sadaya):
TENTANG KAMI
YINRICH® mangrupikeun produsén pangembang sareng pangembang profésional di Cina pikeun nyayogikeun konéksi luhur, coklat sareng pamrosesan roti sareng mesin bungkusan, anu gaduh pabrik anu lokasina di Shanghai, China. Salaku perusahaan anu paling luhur pikeun coklat sareng alat confectionery di China.

YINRICH nyiptakeun sareng nyayogikeun parangkat lengkep pikeun industri coklat sareng confectionery, mimitian ti mesin tunggal pikeun ngarampungkeun garis turnkey, sanés ngan ukur alat canggih kalayan harga anu kompetitif, tapi ékonomis sareng efisiensi anu luhur pikeun metode solusi pikeun confectionery sareng coklat produksi.

Kami nyayogikeun desain, produksi, sareng papasangan confectionery leutik sareng sedeng sareng garis coklat saluyu sareng tungtutan khusus palanggan.
DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese