Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich (Cookie Capper)

Video ieu mangrupikeun mesin sandwich (cookie capper) didamel ku Yinrich, anu mangrupikeun jalur perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich propésionalpabrik alat manisan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyayogikeun sababaraha rupa mesin sandwich (cookie capper) sareng mesin biskuit krim pikeun pabrik pembuatan cookies.


Mesin sandwich séri JXJ (cookie capper) ieu tiasa dihubungkeun sareng conveyor outlet pabrik ngadamel cookies, sareng sacara otomatis tiasa ngajajar, neundeun sareng ngecas kalayan gancang 300 jajar cookies (150 jajar sandwich) per menit. Rupa-rupa jinis biskuit lemes sareng keras, kueh tiasa diolah ku mesin sandwich (cookie capper). Éta ogé tiasa tuangeun via feeder majalah biskuit sareng sistem indéks. Mesin cookie sandwich teras dijajarkeun, ditumpuk, disingkronkeun produk, neundeun sajumlah keusikan anu akurat, teras tutup ka luhur kana produk. Sandwich teras sacara otomatis diangkut kana mesin bungkus, atanapi ka mesin anu enrobing kanggo prosés langkung salajengna. Kieu carana mesin sandwich (cookie capper) ngolah biskuit.


Spesifikasi Téknis Utami Garis Majelis Cookie:

Kapasitas produksi: appro.14400 ~ 21600 sandwich / mnt

Dipeunteun potongan kaluaran: 30 pcs / mnt

Nyetél hulu: 6 dugi 8

Sirah capit cookie: 6 dugi 8

Kakuatan: 380V / 12KW

Lebar sabuk: 800mm

Diménsi: L: 5800 xW: 1000 x H: 1800mm

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13801127507, +86-13955966088
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese