Caket Film Bodas (BM)

IpisPilker film dirancang pikeun bahan masak anu ngandung protéin atanapi bahan sénsitipna panas. Waktosna tempat produk dina cooker pilem ipis pondok pisan. Sistem ieu dirarancang pikeun tekanan normal, tekenan, vakum atanapi pas pos-vakum anu masak. Pamakéan pilem fild pilem tiasa nyababkeun hasil masak anu gancang, sareng pangaruhna alus teuing. Evaporasi gancang hartosna prosés pel konvérsion gula atanapi barang susu anu kaduruk kuelal sahenteuna salami prosés masak dugi ka padet.


Yinrich nyaéta produsén PIPI FIF File Filel (panginten parangkat dapur, mesin keusah, coklat b rsc5 b rscov, sareng cookper Fil Filelil ipis kalayan pangaruh évaporasi.

Kompor pilem ipis (BM)
Kompor pilem ipis (BM)
Larutan gula didahar teras-terasan kana bagian masak BM, anu diwangun ku pre-heater, kompor pilem, sistem suplai vakum, pompa pakan, pompa pembuangan sareng sajabina. Sadaya kaayaan masak dikontrol ngalangkungan pengontrol PLC. Sadaya massa diangkut ngalangkungan pompa muatan sareng bongkar dikendalikeun ku inverter frékuénsi.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese