Cooker Film Ipis (bm)

Ipis
juru masak pilem
dirancang pikeun bahan masak anu ngandung protéin atanapi bahan peka panas. Waktos padumukan produk dina kompor pilem ipis pondok pisan. Sistemna dirancang pikeun tekanan normal, tekanan, vakum atanapi post-vacuum masak. Pamakéan kompor pilem ipis tiasa nyayogikeun hasil masak gancang, sareng pangaruhna saé pisan. Évaporasi gancang ieu ngandung harti yén prosés konvérsi gula atanapi bahan susu naon waé anu kaduruk sahenteuna salami prosés masak ka padet akhir.



Yinrich mangrupikeun produsén kompor pilem ipis anu pangsaéna, nyayogikeun peralatan dapur, mesin biskuit keusikan, bungkus coklat, sareng kompor pilem ipis kalayan épék penguapan anu pangsaéna.

Kompor pilem ipis (BM)
Kompor pilem ipis (BM)
Larutan gula didahar teras-terasan kana bagian masak BM, anu diwangun ku pre-heater, kompor pilem, sistem suplai vakum, pompa pakan, pompa pembuangan sareng sajabina. Sadaya kaayaan masak dikontrol ngalangkungan pengontrol PLC. Sadaya massa diangkut ngalangkungan pompa muatan sareng bongkar dikendalikeun ku inverter frékuénsi.
2020/07/02
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese