Мобилен | WhatsApp | Wechat: +8613801127507, +8613955966088 Е-пошта: sales@yinrich.com info@yinrich.com

Јазик

Шпорет на ротор (RT)


Шпорет на ротор
е систем за континуирано готвење кој се користи за производство на тврди подлоги за бонбони од карамела. Овој вид на вакуумски континуиран шпорет на ротори, варен под постојан вакуум, често се користи за производство на бела млечна карамела.Јинрих е професионален производител и снабдувачи на шпорет на ротори со професионален тим на таленти, напредна опрема за производство и совршена услуга по продажбата. Шпоретот за ротор произведен од Јинрих и неговиот уникатен систем за кратко готвење можат да готват многу чисти бонбони за најкратко време, со што совршено ги контролираат бонбоните. Ова ги прави производите на шпорет на ротор на Јинрих да се продаваат добро на пазарот.

Шпорет на ротор (РТ)
Шпорет на ротор (РТ)
ЈИНРИЧ им нуди на нашите клиенти континуиран систем за готвење со ротори (РТ), погоден за чувствителни маси, како млечни тврди бонбони, тофи, млечен фондан, овошни маси и бели карамелни маси. Особено е замислен за брз и нежен процес на готвење - под вакуум - на млечните маси. Целосна единица со шпорет на ротор, комора за испарување и пумпа за празнење.
2020/07/02
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian