Mobile|WhatsApp|Wechat:+8613801127507, +8613955966088 Email:sales@yinrich.cominfo@yinrich.com
Gjuhe

Makinë për paketim karamele

makinë për paketimin e ëmbëlsirave është një lloj automatizimi me shpejtësi të lartë, një makinë me funksione të shumta dhe mund të paketojë shpejt ëmbëlsirat në tufa. Makina automatike e paketimit të karamele është përgjithësisht e thjeshtë për t'u përdorur, e lehtë për t'u pastruar, e lehtë për t'u mirëmbajtur, pozicionim i saktë, shpejtësi e lartë dhe e qëndrueshme, dhe është e lehtë të ndryshohen produkte të specifikimeve të ndryshme. Përdorimi i një makine automatike të paketimit të ëmbëlsirave mund të zvogëlojë në mënyrë efektive kostot e prodhimit dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.


Për çmimin e makinës së paketimit të karamele, ai duhet të përcaktohet sipas modeleve të blera dhe kërkesave të personalizuara. Aktualisht, makinat e paketimit të karamele kryesisht përfshijnë makina për paketimin e jastëkëve të karamele, makina për mbështjellës karamele me dy rrotullime dhe lloje të tjera, si dhe makina automatike të paketimit të karamele dhe makina automatike të paketimit të karamele me ngarkesë. Yinrich ofron shërbime të personalizimit të makinës së paketimit të karamele për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve, mirëpritur të konsultoheni!

Makinë paketimi e personalizuar e llojit të jastëkut për prodhuesit e marshmallow nga Kina
Makinë paketimi e personalizuar e llojit të jastëkut për prodhuesit e marshmallow nga Kina
Makinë paketimi të tipit jastëk të personalizuar të Yinrich Technology për prodhuesit e marshmallow nga Kina, makineri për përpunimin e ëmbëlsirave dhe çokollatës me cilësi të lartëMakinë paketimi të tipit Sw-jastëk për Marshmallow.
Makinë për prerje dhe mbështjellje karamele QZB500
Makinë për prerje dhe mbështjellje karamele QZB500
Kjo makinë mbështjellëse karamele kontrollohet automatikisht nga PLC;Lubrifikimi automatik me shpërndarje dushi. Lutrikanti ruhet në një tabaka të lëvizshme.Ndryshimi i madhësisë dhe fillimi i funksionimit është shumë i shpejtë.Zëvendësimi i rrotës së letrës së furnizimit është i lehtë. Mund të kombinohet me linjën e prodhimit. Përmirëson efikasitetin, higjienën.
Makinë paketimi karamele prerëse dhe rrotulluese me shumicë QNB500 me çmim të mirë - Teknologjia Yinrich
Makinë paketimi karamele prerëse dhe rrotulluese me shumicë QNB500 me çmim të mirë - Teknologjia Yinrich
Makinë paketimi karamele prerëse dhe rrotulluese të dyfishtë QNB500 me shumicë me shumicë - Teknologjia Yinrich, furnizim rezervë për 1 vit veshjeMakinë paketimi karamele prerëse dhe rrotulluese të dyfishta QNB500.
Makinë për paketim me rrotullim të dyfishtë të topave
Makinë për paketim me rrotullim të dyfishtë të topave
Makinë paketimi me rrotullim të dyfishtë të gjel sheqeritKjo është makineria mbështjellëse e zhvilluar rishtazi e projektuar posaçërisht për karkaleca të llojit të topit.Ka shpejtësi të lartë dhe funksion të besueshëm.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip