Linja e depozitimit të ëmbëlsirave të vështira

Linja e depozitimit të ëmbëlsirave
Linja e depozitimit të ëmbëlsirave
Yinrich-së Seritë GD janë zhvilluar për të bërë karamele të depozituara të forta, kapacitet nga 100 kg / orë deri në 1000kgs / h. Panelet me prekje HMI për funksionim të lehtë; Doza e pompave për injeksion automatik të ngjyrave, aromave dhe acideve; Në këtë linjë mund të bëhen shirita me dy ngjyra, me dy shtresa me dy shtresa, mbushje qendrore dhe karamele të qartë të fortë. Depozitimi i drejtuar nga servo kontrollohet nga programi PLC.
2020/07/01
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian