Produk
Jalur setor permén jeli

Jalur setor permén jeli

Serial GDQ YINRICH sacara khusus didesain pikeun ngadamel aci jeli anu henteu disimpen, kapasitasna tina 70kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng permén jelly polos tiasa didamel dina garis ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC.
Garis marshmallow extruded

Garis marshmallow extruded

Mesin séri EM nyaéta massa didamel ku aerator YINRICH, teras dibagi kana multi aliran. Rasa sareng warna bakal disuntik dina unggal aliran. Teras Anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis produk anu pikaresepeun sareng extruder khusus YINRICH, sapertos warna tunggal, warna gabungan, 4 warna dipintal, sareng produk extruded anu dieusian tengah.
garis setoran lollipop

garis setoran lollipop

Serial GDL YINRICH dikembangkeun pikeun ngadamel lollipop anu disimpen, kapasitasna tina 120kgs / h dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng jelas lollipop tiasa didamel dina jalur ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC. Sistem sisipan iteuk otomatis sayogi.
Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich (Cookie Capper)

Video ieu mangrupikeun mesin sandwich (cookie capper) didamel ku Yinrich, anu mangrupikeun jalur perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich propésionalpabrik alat manisan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyayogikeun sababaraha rupa mesin sandwich (cookie capper) sareng mesin biskuit krim pikeun pabrik pembuatan cookies.Mesin sandwich séri JXJ (cookie capper) ieu tiasa dihubungkeun sareng conveyor outlet pabrik ngadamel cookies, sareng sacara otomatis tiasa ngajajar, neundeun sareng ngecas kalayan gancang 300 jajar cookies (150 jajar sandwich) per menit. Rupa-rupa jinis biskuit lemes sareng keras, kueh tiasa diolah ku mesin sandwich (cookie capper). Éta ogé tiasa tuangeun via feeder majalah biskuit sareng sistem indéks. Mesin cookie sandwich teras dijajarkeun, ditumpuk, disingkronkeun produk, neundeun sajumlah keusikan anu akurat, teras tutup ka luhur kana produk. Sandwich teras sacara otomatis diangkut kana mesin bungkus, atanapi ka mesin anu enrobing kanggo prosés langkung salajengna. Kieu carana mesin sandwich (cookie capper) ngolah biskuit.Spesifikasi Téknis Utami Garis Majelis Cookie:Kapasitas produksi: appro.14400 ~ 21600 sandwich / mntDipeunteun potongan kaluaran: 30 pcs / mntNyetél hulu: 6 dugi 8Sirah capit cookie: 6 dugi 8Kakuatan: 380V / 12KWLebar sabuk: 800mmDiménsi: L: 5800 xW: 1000 x H: 1800mm
Kasus suksés
Till ayeuna Yinrich parantos suksés ngalayanan Gula, prosés coklat sareng mesin boyéd ka para nasabah di 60 nagara sareng daérah di dunya. Yinric parantos dipasang sareng réngsé langkung ti 200 garis produk sareng alat, sareng ngadegkeun kapal-kapal anu panjang sareng klien kami. Kami tulus di handap mitra kami (teu tiasa daptar sadayana):
TENTANG KAMI
Yinrich® mangrupikeun perlakuan produsén pikeun akur sareng panglasu di Cina pikeun nyayogikeun confectier kualitas luhur, Cheet sareng ngolah wortel, China. Salaku internal anu luhur pikeun alat coklat sareng confectiony di Cina.

Pababur Yinrich sareng nyayogikeun sababaraha alat lengkep pikeun industri coklat sareng Combectioner, ngarencanakeun ti mesin swithing pikeun ngalengkepan alat canggih, tapi biara ekutan anu sareng coklat Panyabutuh.

Kami nyayogikeun desain, produksi, sareng aslinaon tina garison leutik sareng medu sareng medis garis héjo saluyu sareng tungtutan khusus nasabah.
Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese