PRODUK

Alat-alat confectionery mangrupikeun jalur perakitan pikeun produksi permen. Yinrich mangrupakeun pabrik parabot confectionery profésional di china, boga palapis coklat nyieun mesin, parabot confectionery komérsial pikeun diobral. Mesin confectionery kami pisan profésional, dilengkepan alat masak confectionery, alat pangolahan confectionery, alat bungkusan confectionery, jsb.

MACA DEUI
Jelly bonbon depositing garis

Jelly bonbon depositing garis

Séri GDQ YINRICH dirancang husus pikeun nyieun permen jelly nu teu pati disimpen, kapasitasna ti 70kgs/jam nepi ka 500kgs/jam. The HMI touch panels pikeun operasi gampang; Pompa dosing pikeun suntikan otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna ganda layered, keusikan sentral, sarta permen jelly polos bisa dijieun dina garis ieu. The depositing servo-disetir dikawasa ku program PLC.
garis marshmallow extruded

garis marshmallow extruded

Mesin séri EM nyaéta yén massa diédarkeun ku aerator YINRICH, teras dibagi kana sababaraha aliran. Rasa sareng warna bakal disuntik dina unggal aliran. Teras anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa produk anu pikaresepeun sareng extruder khusus YINRICH, sapertos warna tunggal, warna gabungan, 4 warna twisted, komo produk extruded anu dieusi pusat.
garis depositing landian

garis depositing landian

Séri GDL YINRICH dikembangkeun pikeun ngadamel lollipop anu disimpen, kapasitasna ti 120kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. The HMI touch panels pikeun operasi gampang; Pompa dosing pikeun suntikan otomatis warna, rasa sareng asam; Belang dua warna, dua lapis dua warna, ngeusian tengah, sareng lollipop jelas tiasa dilakukeun dina jalur ieu. The depositing servo-disetir dikawasa ku program PLC. Sistem panempatan iteuk otomatis sayogi.
Mesin Sandwich (Cookie Capper)

Mesin Sandwich (Cookie Capper)

Video ieu mangrupikeun mesin sandwich (caper cookie) dijieun ku Yinrich, nu mangrupakeun garis assembly cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich nyaéta profésionalprodusén parabot confectionery. Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun rupa-rupa mesin sandwich (cookie capper) sareng mesin biskuit krim pikeun pabrik pabrik cookies.Mesin sandwich runtuyan JXJ Ieu (cookie capper) bisa disambungkeun kana outlet conveyor pabrik cookies, sarta eta otomatis bisa align, deposit na cap dina laju 300 jajar cookies (150 jajar sandwiches) per menit. Rupa-rupa biskuit lemes sareng teuas, muih tiasa diolah ku mesin sandwich (cookie capper). Ogé bisa fed via feeder majalah biskuit jeung sistem indexing. Mesin cookie sandwich lajeng aligns, accumulates, nyingkronkeun produk, deposit jumlah akurat ngeusian, lajeng caps luhureun kana produk. The sandwiches lajeng otomatis diangkut kana mesin wrapping, atawa ka mesin enrobing pikeun prosés salajengna. Ieu kumaha mesin sandwich (cookie capper) ngolah biskuit.Spésifikasi Téknis Utama Jalur Majelis Cookie:Kapasitas produksi: appro.14400 ~ 21600 sandwiches / mntkaluaran potongan dipeunteun: 30 PCS / mntDepositing huluna: 6 nepi ka 8Kepala capping cookie: 6 nepi ka 8kakuatan: 380V / 12KWLebar sabuk: 800mmUkuran: L: 5800 x W: 1000 x H: 1800mm

KASUS SUKSES

Nepi ka ayeuna YINRICH geus hasil disadiakeun mesin coklat, alat ngolah confectionery, equipments bungkusan confectionery, sarta tipe séjén parabot confectionery ka konsumén urang di leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon di dunya. YINRICH parantos dipasang sareng réngsé langkung ti 200 jalur produksi sareng alat-alat confectionery, sareng ngadegkeun mitra-kapal jangka panjang sareng klien kami. Kami hatur nuhun pisan ka handap mitra kami (teu tiasa daptar sadayana):

TENTANG KAMI

YINRICH® nyaéta produsén alat confectionery ngarah tur profésional sarta éksportir di Cina pikeun nyadiakeun parabot processing confectionery kualitas luhur, mesin nyieun coklat jeung ngolah bakery jeung mesin bungkusan, nu boga pabrik lokasina di Shanghai, Cina. Salaku korporasi anu paling luhur pikeun alat coklat sareng confectionery di Cina.


YINRICH manufactures jeung suplai sauntuyan lengkep pakakas pikeun industri coklat jeung confectionery, mimitian ti mesin tunggal pikeun ngalengkepan garis turnkey, teu ngan parabot confectionery komérsial canggih jeung harga kalapa, tapi efisiensi ekonomis jeung luhur sakabeh metoda solusi pikeun confectionery nu jeung produksi coklat.


Urang nyadiakeun rarancang, produksi, jeung assembly alat confectionery leutik tur sedeng jeung garis nyieun coklat luyu jeung tungtutan husus customer urang.

HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese