Produk

Alat confectivection mangrupikeun garis matem pikeun produksi permen. Yinrich mangrupikeun perlakuan perunuan profesional profesionit pasar, gaduh alat palajan ranjang, alat confection perusahaan kanggo dijual. Presflesifer colections utang kami profésional profesional, teras nganggo parangkat masak masak anu oleceksi, parangkat Promposasi

MACA DEUI
Jalur setor permén jeli

Jalur setor permén jeli

Serial GDQ YINRICH sacara khusus didesain pikeun ngadamel aci jeli anu henteu disimpen, kapasitasna tina 70kgs / jam dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng permén jelly polos tiasa didamel dina garis ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC.
Garis marshmallow extruded

Garis marshmallow extruded

Mesin séri EM nyaéta massa didamel ku aerator YINRICH, teras dibagi kana multi aliran. Rasa sareng warna bakal disuntik dina unggal aliran. Teras Anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis produk anu pikaresepeun sareng extruder khusus YINRICH, sapertos warna tunggal, warna gabungan, 4 warna dipintal, sareng produk extruded anu dieusian tengah.
garis setoran lollipop

garis setoran lollipop

Serial GDL YINRICH dikembangkeun pikeun ngadamel lollipop anu disimpen, kapasitasna tina 120kgs / h dugi ka 500kgs / jam. Panel touch HMI pikeun gampang dioperasikeun; Pompa dosis pikeun suntik otomatis warna, rasa sareng asam; Dua-warna belang, dua warna dilapis dua, ngeusian tengah, sareng jelas lollipop tiasa didamel dina jalur ieu. Deposit anu disetir servo dikawasa ku program PLC. Sistem sisipan iteuk otomatis sayogi.
Mesin sandwich (Cookie Capper)

Mesin sandwich (Cookie Capper)

Video ieu mangrupikeun mesin sandwich (cookie capper) didamel ku Yinrich, anu mangrupikeun jalur perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich propésionalpabrik alat manisan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyayogikeun sababaraha rupa mesin sandwich (cookie capper) sareng mesin biskuit krim pikeun pabrik pembuatan cookies.Mesin sandwich séri JXJ (cookie capper) ieu tiasa dihubungkeun sareng conveyor outlet pabrik ngadamel cookies, sareng sacara otomatis tiasa ngajajar, neundeun sareng ngecas kalayan gancang 300 jajar cookies (150 jajar sandwich) per menit. Rupa-rupa jinis biskuit lemes sareng keras, kueh tiasa diolah ku mesin sandwich (cookie capper). Éta ogé tiasa tuangeun via feeder majalah biskuit sareng sistem indéks. Mesin cookie sandwich teras dijajarkeun, ditumpuk, disingkronkeun produk, neundeun sajumlah keusikan anu akurat, teras tutup ka luhur kana produk. Sandwich teras sacara otomatis diangkut kana mesin bungkus, atanapi ka mesin anu enrobing kanggo prosés langkung salajengna. Kieu carana mesin sandwich (cookie capper) ngolah biskuit.Spesifikasi Téknis Utami Garis Majelis Cookie:Kapasitas produksi: appro.14400 ~ 21600 sandwich / mntDipeunteun potongan kaluaran: 30 pcs / mntNyetél hulu: 6 dugi 8Sirah capit cookie: 6 dugi 8Kakuatan: 380V / 12KWLebar sabuk: 800mmDiménsi: L: 5800 xW: 1000 x H: 1800mm

Kasus suksés

Nalika ayeuna Yinrich parantos nyayogikeun maké coklat, peralatan ngolah confectionery, per persata bungkus confectionsrientous, sareng jinis confectionery sareng perusahaan confectionery pikeun dunya urang dina taun 60 nagara. Yinrich parantos dipasang deui sareng réngsé langkung ti 200 garis produksi sareng alat confectioney, sareng ngadegkeun pasangan anu panjang ku klien kami. Kami tulus di handap mitra kami (teu tiasa daptar sadayana):

TENTANG KAMI

YINRCCK® mangrupikeun parabot pangakuan randikan sareng profesional sareng pangwangunan di kritat pikeun nyayogikeun parangkat Processery kualitas luhur, remen ngadamel mesin roti sareng diolah anu perenahna di Shanghai, Cina. Salaku internal anu luhur pikeun alat coklat sareng confectiony di Cina.


YINRICH manufactures jeung suplai sauntuyan lengkep pakakas pikeun industri coklat sarta confectionery, mimitian ti mesin single ka garis turnkey lengkep, henteu mung canggih komérsial parabot confectionery kalawan harga kalapa, tapi kekecapan ekonomis tur luhur tina metoda solusi sakabeh keur confectionery nu sareng produksi coklat.


Kami nyayogikeun desain, produksi, sareng papajon tina alat Clip sareng sedeng sareng warnain sedeng sareng garis coklat saluyu sareng tungtutan khusus nasabah.

Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese