Mesin bungkus

NaMesin bungkusan Candia mangrupikeun jenis automérasi otomatis-laju, hiji mesin sareng sababaraha fungsi, sareng éta gancang tiasa ngepél permen dina tumpukan. Mesen bungkus anu otomatis sacara umum pikeun beroperasi, gampang ngabersihan, gancang pikeun ngajaga, tepatna tepatan, nunjukkeun penekel luhur sareng stabil, sareng gampang merobih tina produk anu béda. Nganggo mesin bungkus lipat anu sacara efektif ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi produksi.


Kanggo harga Mesen Puncog Punci, éta kedah ditangtukeun dumasar kana model anu mésér sareng syarat pangustonisasi. Sateuacana, macak Booting anu Gula biasana ngagambarkeun indung bungkus permukaan, ganda mesin bungkus ganda, sareng jinisna, sareng macyakan bungkus otomatis sareng mesin bungkusan anu berkelari. Yinrich nyayogikeun jasa custisiasi baju makanan pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, wilujeng sumping pikeun konsultasi!

Borongan QNB500 motong na Double pulas Candy paking Mesin sareng harga alus - Yinrich Téhnologi
Borongan QNB500 motong na Double pulas Candy paking Mesin sareng harga alus - Yinrich Téhnologi
Yinrich Téhnologi borongan QNB500 motong na Double pulas Candy paking Mesin sareng harga alus - Yinrich Téhnologi, 1 taun ngagem spares suplaiQNB500 motong na Double pulas Candy Packing Mesin.
Mesin bungkus kustom
Mesin bungkus kustom
Kacapi sora Yinrich ngaropéa mesin bungkusan pikeun produsén marshmallow ti china, kualitas ngolah musik tinggi sareng coklatMesin bungkus sapatu anu swow pikeun marshmallow.
Bal lollipop ganda mancing
Bal lollipop ganda mancing
Bal lollipop ganda mancingIeu mangrupikeun mesin bungkus anu nembé dikembangkeun pikeun jinisna bal.Éta ngagecep lepak sareng fungsi anu tiasa dipercaya.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese