Mobile | Whatsapp | Wechat: +8613801127507, +8613955966088 Е-пошта: sales@yinrich.com info@yinrich.com
Јазик

Тип на перница гума за џвакање линија

НаТип на перница гума за џвакање линија е ново развиена фабрика од Јинрих. Производствената линија автоматски се контролира со PLC програма, со хигиенски дизајн, моќни функции, компактна и разумна структура и прекрасен изглед. Оваа линија за џвакање за џвакање за џвакање е идеална опрема за производство на гума за џвакање за џвакање во големи и средни прехранбени компании. Опремата за производство на гуми за џвакање е целосно автоматска перница тип на гума за џвакање за џвакање составена од миксер, миксер, екструдер, машина за формирање, машина за премачкување на шеќер и машина за обложување, која може да произведе прекрасна џвакање гума за џвакање.


Јинрих е професионална перница тип на гума за џвакање линија производител и снабдувач. Таа има голем број на гума за џвакање машина за продажба, и специјализира во производство на различни видови на гума за џвакање производство линија машини. Меѓу нив, џвакање перница е исто така една од најпопуларните облици за џвакање.

Линија за гуми за џвакање тип перница
Линија за гуми за џвакање тип перница
Шеќерна школка MT300Aлинија на гуми за џвакање од типот на перница е новоразвиена фабрика од ЈИНРИЧ. Оваа линија за производство на гуми за џвакање е напредна опрема за правење гуми за џвакање од типот перничиња со облоги или мастики обложени со шеќерна школка во форма на квадрат. Комплетната линија за гуми за џвакање тип перница ја сочинуваат основната печка за џвакање, миксер, екструдер, машина за формирање, машина за обложување шеќер и др. Тоа е стил на обработка на нова технологија за да се направат производи за гуми за џвакање од типот на перница.Јинрих е професионалецпроизводители на машини за гуми за џвакање и добавувачи, специјализирани за производство на различни видови машина за производство на гуми за џвакање. Како линија за гуми за џвакање од типот на перница.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски