Cooker Film Lancip (BM)

LancipCooker dirancang kanggo bahan masak sing ngemot protein utawa bahan sing sensitif panas. Wektu papan ing produk ing cooker tipis banget cendhak. Sistem kasebut dirancang kanggo tekanan, tekanan, vakum utawa masak masak-vakum. Panganggone tukang masak film tipis bisa nyedhiyakake asil masak kanthi cepet, lan efek banget. Penyejaman kanthi cepet iki tegese proses konversi gula utawa bahan susu sing diobong paling ora sajrone proses masak menyang padhasan pungkasan.


Yinrich minangka produsen plooker film tipis sing paling apik, nyedhiyakake peralatan pawon, mesin ngisi biskuit, bungkus coklat, lan ploker film tipis kanthi efek penguapan sing paling apik.

Kompor film tipis (BM)
Kompor film tipis (BM)
Larutan gula diwenehi terus-terusan menyang bagean masak BM, sing kalebu pra-pemanas, kompor film, sistem pasokan vakum, pompa makan, pompa pembuangan, lan liya-liyane. Kabeh kondisi masak dikontrol liwat kontrol PLC. Kabeh massa diangkut liwat pompa muatan lan bongkar sing dikontrol dening inverter frekuensi.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa