Cooker Film Lancip (bm)

Lancip
kompor film
dirancang kanggo bahan masak sing ngemot protein utawa bahan sensitif panas. Wektu panggonan produk ing kompor film tipis cendhak banget. Sistem iki dirancang kanggo meksa normal, tekanan, vakum utawa masak sawise vakum. Panganggone kompor film lancip bisa nyedhiyakake asil masak sing cepet, lan efek kasebut apik banget. Penguapan kanthi cepet iki tegese proses konversi gula utawa bahan susu apa wae paling ora kabakar sajrone proses masak nganti pungkasan.



Yinrich minangka produsen kompor film tipis paling apik, nyedhiyakake peralatan dapur, mesin isi biskuit, bungkus coklat, lan kompor film tipis kanthi efek penguapan paling apik.

Kompor film tipis (BM)
Kompor film tipis (BM)
Larutan gula diwenehi terus-terusan menyang bagean masak BM, sing kalebu pra-pemanas, kompor film, sistem pasokan vakum, pompa makan, pompa pembuangan, lan liya-liyane. Kabeh kondisi masak dikontrol liwat kontrol PLC. Kabeh massa diangkut liwat pompa muatan lan bongkar sing dikontrol dening inverter frekuensi.
2020/07/02
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese