Produk

Mesin Confectionery biasane digunakake kanggo produksi lan kemasan saka candies. Iki minangka peralatan confectionery sing umume digunakake kanggo produksi cilaka alus, candies keras, candies cekak, lollipops, marshmallows, lan rebus candies. Ana uga mesin kemasan gula sing asring digunakake ing industri gula. Mesin confectionery, kaya produk mekanik liyane, kudu dirampungake kanthi ringkes, ora mbutuhake manipulasi manungsa sing kakehan, lan bisa dicocogake karo kebutuhan gula kanggo ngasilake produk confectionery sing enak.


Yinrich minangka produsen peralatan confectionsery profesional, produsen mesin permen sing keras, duwe macem-macem mesin confectionery sing didol, kalebu peralatan nggawe permen kanthi ukuran cilik. Minangka produsen mesin confectionery profesional, Yinrich bisa ngontrol saben level manufaktur mesin confectionery. Ing wektu sing padha, dilengkapi tim bakat profesional kanggo nyedhiyakake pelanggan layanan lengkap.

Baris setor permen jeli
Baris setor permen jeli
Seri GDQ YINRICH dirancang khusus kanggo nggawe permen jeli sing dideposit tanpa kapasitas, 70kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan permen jeli polos bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC.
Lini produksi lentil
Lini produksi lentil
Seri QD digunakake kanggo nggawe pusat coklat sing paling asring ditutupi karo gula lan pewarnaan. Pusat kasebut bisa nganggo pirang-pirang bentuk, kayata lentil, bal, biji kopi utawa almond. Mesin kasebut uga bisa diadaptasi kanggo ngasilake pusat tartamtu kanggo nyukupi kabutuhan klien khusus, mung diwatesi dening watesan logis saka pusat kasebut. Komponen lini sing dirancang kanggo ngoptimalake efisiensi, keluwesan lan kebersihan.
Baris marshmallow sing diekstrusi
Baris marshmallow sing diekstrusi
Mesin seri EM yaiku massa sing aerasi karo aerator YINRICH, banjur dipérang dadi multi stream. Roso lan warna bakal disuntikake ing saben aliran. Banjur sampeyan bisa ngasilake macem-macem jinis produk nganggo extruder khusus YINRICH, kaya warna siji, warna gabungan, 4 warna bengkong, lan uga produk ekstrusi sing diisi tengah.
Mesin ngisi lan cape macaroon
Mesin ngisi lan cape macaroon
Mesin ngisi macaroon lan capping seri JINJICH YINRICH bisa digunakake minangka mesin gumantung, utawa bisa disambungake karo konveyor stopkontak saka oven terus-terusan. Kue kasebut kanthi manual utawa kanthi otomatis ditransfer saka konveyor sing metu menyang feed mesin (utawa liwat feeder majalah Biscuit lan sistem indeksasi). Banjur cookie dipilih kanthi sesanti industri, didadekake siji, klempakan, disinkronake, setor kanthi jumlah ngisi sing akurat, banjur tutup ing ndhuwur produk. Makaron sing wis rampung banjur diangkut kanthi otomatis menyang trowongan beku, lan mesin bungkus kanggo proses luwih lanjut.
Garis permen karet jinis bantal
Garis permen karet jinis bantal
Nihan gula MT300Agaris permen karet jinis bantal minangka tanduran sing nembe dikembangake dening YINRICH. Baris produksi permen karet tongkat iki minangka peralatan canggih kanggo nggawe permen karet jinis bantal kanthi lapisan permen karet utawa permen gula. Garis permen karet jinis bantal lengkap kalebu oven dasar permen karet, mixer, extruder, mesin pembentuk, mesin lapisan gula lan liya-liyane. Iki minangka gaya pangolahan teknologi anyar kanggo nggawe produk permen karet jinis bantalYinrich minangka profesionalprodusen mesin permen karet lan pemasok, khusus nggawe macem-macem jinis mesin lini produksi permen karet. Kayata garis permen karet jinis bantal.
garis setoran lollipop
garis setoran lollipop
Seri GDL YINRICH dikembangake kanggo nggawe lollipop setor, kapasitas saka 120kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan lollipop bening bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC. Sistem sisipan teken otomatis kasedhiya.
Mesin roti lapis (Cookie Capper)
Mesin roti lapis (Cookie Capper)
Video iki mesin sandwich (cookie capper) digawe dening Yinrich, yaiku garis perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich minangka profesionalpabrik peralatan manisan. Sanalika, uga nyedhiyakake macem-macem mesin sandwich (cookie capper) lan mesin biskuit krim kanggo pabrik manufaktur cookie.Mesin sandwich seri JXJ (cookie capper) iki bisa disambungake menyang conveyor outlet pabrik nggawe cookie, lan kanthi otomatis bisa nyelarasake, setor lan tutup kanthi kecepatan 300 baris cookie (150 baris sandwich) saben menit. Macem-macem jinis biskuit alus lan hard, kue bisa diolah nganggo mesin sandwich (cookie capper). Uga bisa dipangan liwat feeder majalah biskuit lan sistem indeksasi. Mesin cookie sandwich banjur selaras, nglumpukake, nyinkronake produk, ngisi jumlah isi sing akurat, banjur tutup ing ndhuwur produk. Sandwich banjur diangkut kanthi otomatis menyang mesin pembungkus, utawa menyang mesin enrobing kanggo proses luwih lanjut. Mangkene cara mesin roti isi (cookie capper) ngolah biskuit.Spesifikasi Teknis Utama Baris Majelis Cookie:Kapasitas produksi: disetujoni.14400 ~ 21600 sandwich / mntOutput sing dirating: 30 pcs / mntKepala setor: 6 nganti 8Kepala tutup cookie: 6 nganti 8Daya: 380V / 12KWJembar sabuk: 800mmUkuran: L: 5800 xW: 1000 x H: 1800mm
lollipop baris mbentuk mati
lollipop baris mbentuk mati
Seri DF YINRICH digunakake kanggo produksi lollipop sing digawe rebus dhuwur. Output kapasitas bisa saka 200kgs / jam nganti 2000kgs / jam.
Adhisi campuran permen GD50
Adhisi campuran permen GD50
Adhisi campuran permen GD50
JZM120 (90 ~ 120kg / h) sing disimpen garis marshmallow
JZM120 (90 ~ 120kg / h) sing disimpen garis marshmallow
JZM120 (90 ~ 120kg / h) sing disimpen garis marshmallow
GDQ300 -A nyoba Tes of Candy Candy Line kanggo Pelanggan Hong Kong
GDQ300 -A nyoba Tes of Candy Candy Line kanggo Pelanggan Hong Kong
Produk kasebut tumindak peran penting kanggo ningkat produktivitas. Bisa banget ngethok wektu lan beban kerja wong, saengga bakal nambah potensial sing bisa digunakake.
Garis produksi DF200 Lollipop Mati
Garis produksi DF200 Lollipop Mati
Lollipop DF200 Lollipop Die-Formulir Produksi - produksi nyoba sadurunge kiriman ing pabrik Yinrich kanggo pelanggan Uganda.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa