PRODUK
Garis celengan jagung

Garis celengan jagung

Seri GDQ YINRICH dirancang khusus kanggo nggawe candhi jeli sing ora disimpen, kapasitas saka 70kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI kanggo gampang operasi; Pumps dosis kanggo injeksi warna, rasa lan asam otomatis; Selang warna rong, rong lapisan berlapis, pusat tengah, lan permen jeli polos bisa digawe ing garis iki. Deposit sing didorong dening servo dikontrol dening program PLC.
2020/07/01
Baris marshmallow sing digeser

Baris marshmallow sing digeser

Mesin seri EM yaiku jisim di udara dening ain YINRICH, banjur dipérang dadi sawetara kali. Rasa lan warna bakal disuntik ing saben aliran. Banjur sampeyan bisa ngasilake macem-macem jinis produk sing apik karo extruder khusus YINRICH, kaya warna siji, warna gabungan, 4 warna bengkong, lan produk ekstra extruded sing kapenuhan ing tengah.
2020/07/01
garis simpenan Lollipop

garis simpenan Lollipop

Seri GDL YINRICH dikembangake kanggo nggawe dhaptar simpenan, kapasitas saka 120kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI kanggo gampang operasi; Pumps dosis kanggo injeksi warna, rasa lan asam otomatis; Selang warna rong warna, lapisan berlapis warna, pusat, lan citra sing cetha bisa digawe ing baris iki. Deposit sing didorong dening servo dikontrol dening program PLC. Sistem sisipan tongkat otomatis kasedhiya.
2020/07/01
Sandwich machine (Cookie Capper)

Sandwich machine (Cookie Capper)

Mesin roti lapis seri JXJ (capper cookie) iki bisa disambungake menyang panyambung outlet tanduran biskuit, lan bisa nyetel, deposit lan tutup kanthi otomatis 300 larik cookie (150 larik roti lapis) saben menit. Macem-macem jinis biskuit alus lan empuk, bisa diolah. Sampeyan uga bisa diwenehi panganan liwat sistem feeder majalah lan sistem indeks. Mesin kasebut banjur nyelarasake, nglumpukake, nyinkronake produk, set akeh isi sing akurat, lan banjur tutup ndhuwur produk. Sandwich banjur diangkut kanthi otomatis menyang mesin bungkus, utawa menyang mesin enrobing kanggo proses luwih lanjut.
2020/07/02
KASUS GAMPANG
Nganti saiki YINRICH wis sukses nyedhiyakake mesin gula-gula, pangolahan coklat lan kemasan kanggo para pelanggan ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad. YINRICH wis nginstal lan ngrampungake luwih saka 200 garis produksi lan peralatan, lan netepake pasangan kapal jangka panjang karo klien kita. Kulo tulung matur nuwun ing ngisor mitra (ora bisa dhaptar):
TENTANG US
YINRICH® minangka produsen lan eksporter sing unggul lan profesional ing China kanggo nyedhiyakake peralatan confectionery, coklat lan mesin roti lan mesin, sing nduwe pabrik sing ana ing Shanghai, China. Minangka perusahaan paling misuwur kanggo peralatan coklat lan confectionery ing China.

YINRICH ngasilake lan nyayogake peralatan lengkap kanggo industri coklat lan confectionery, wiwit saka mesin siji kanggo ngrampungake garis turnkey, ora mung peralatan maju kanthi rega kompetitif, nanging efisiensi ekonomi lan dhuwur saka solusi solusi kanggo konfigurasi lan coklat produksi.

Kita nyedhiyakake desain, produksi, lan patemon garis confectionery lan coklat cilik lan medium sesuai karo tuntutan khusus pelanggan.

DAPAT ING NGANGGO BISA US

Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.

Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese