PRODUK
Baris setor permen jeli

Baris setor permen jeli

Seri GDQ YINRICH dirancang khusus kanggo nggawe permen jeli sing dideposit tanpa kapasitas, 70kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan permen jeli polos bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC.
2020/07/01
Baris marshmallow sing diekstrusi

Baris marshmallow sing diekstrusi

Mesin seri EM yaiku massa sing aerasi karo aerator YINRICH, banjur dipérang dadi multi stream. Roso lan warna bakal disuntikake ing saben aliran. Banjur sampeyan bisa ngasilake macem-macem jinis produk nganggo extruder khusus YINRICH, kaya warna siji, warna gabungan, 4 warna bengkong, lan uga produk ekstrusi sing diisi tengah.
2020/07/01
garis setoran lollipop

garis setoran lollipop

Seri GDL YINRICH dikembangake kanggo nggawe lollipop setor, kapasitas saka 120kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan lollipop bening bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC. Sistem sisipan teken otomatis kasedhiya.
2020/07/01
Mesin roti lapis (Cookie Capper)

Mesin roti lapis (Cookie Capper)

Mesin sandwich seri JXJ (cookie capper) iki bisa disambungake menyang conveyor outlet pabrik biskuit, lan kanthi otomatis bisa nyelarasake, setor lan tutup kanthi kecepatan 300 baris cookie (150 baris sandwich) saben menit. Macem-macem jinis biskuit alus lan hard, kue bisa diolah. Uga bisa dipakani liwat feeder majalah Biscuit lan sistem indeksasi. Mesin banjur selaras, nglumpukake, nyinkronake produk, ngisi jumlah isi sing akurat, banjur tutup ing ndhuwur produk. Sandwich banjur diangkut kanthi otomatis menyang mesin pembungkus, utawa menyang mesin enrobing kanggo proses luwih lanjut.
2020/07/02
KASUS GAMPANG
Nganti saiki YINRICH wis sukses nyedhiyakake mesin gula-gula, pangolahan coklat lan kemasan kanggo para pelanggan ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad. YINRICH wis nginstal lan ngrampungake luwih saka 200 garis produksi lan peralatan, lan netepake pasangan kapal jangka panjang karo klien kita. Kulo tulung matur nuwun ing ngisor mitra (ora bisa dhaptar):
TENTANG US
YINRICH® minangka produsen lan eksporter sing unggul lan profesional ing China kanggo nyedhiyakake peralatan confectionery, coklat lan mesin roti lan mesin, sing nduwe pabrik sing ana ing Shanghai, China. Minangka perusahaan paling misuwur kanggo peralatan coklat lan confectionery ing China.

YINRICH ngasilake lan nyayogake peralatan lengkap kanggo industri coklat lan confectionery, wiwit saka mesin siji kanggo ngrampungake garis turnkey, ora mung peralatan maju kanthi rega kompetitif, nanging efisiensi ekonomi lan dhuwur saka solusi solusi kanggo konfigurasi lan coklat produksi.

Kita nyedhiyakake desain, produksi, lan patemon garis confectionery lan coklat cilik lan medium sesuai karo tuntutan khusus pelanggan.
DAPAT ING NGANGGO BISA US
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese