PRODUK

Peralatan confectionery minangka jalur perakitan kanggo produksi permen. Yinrich minangka produsen peralatan confectionery profesional ing china, duwe mesin nggawe lapisan coklat, peralatan confectionery komersial kanggo didol. Mesin gula-gula kita profesional banget, dilengkapi peralatan masak gula-gula, peralatan pangolahan gula-gula, peralatan kemasan gula-gula, lsp.

Waca liyane
sele Candy depositing line

sele Candy depositing line

Seri GDQ YINRICH dirancang khusus kanggo nggawe permen jeli sing ora pati disimpen, kapasitas saka 70kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI kanggo operasi gampang; Pumps dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Loro-werna belang, loro werna lapisan pindho, Isi tengah, lan permen jeli kosong bisa digawe ing baris iki. Deposit sing didorong servo dikontrol dening program PLC.
Garis marshmallow sing diekstrusi

Garis marshmallow sing diekstrusi

Mesin seri EM yaiku massa aerasi dening aerator YINRICH, banjur dipérang dadi multi stream. Rasa lan warna bakal disuntikake ing saben aliran. Banjur sampeyan bisa gawé macem-macem produk atraktif karo extruder khusus YINRICH, kaya werna siji, werna gabungan, 4 werna bengkong, lan malah tengah-nepsu produk extruded.
garis simpenan lollipop

garis simpenan lollipop

Seri GDL YINRICH dikembangake kanggo nggawe lollipop sing disimpen, kapasitas saka 120kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI kanggo operasi gampang; Pumps dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Loro-werna belang, rong werna lapisan pindho, isi tengah, lan lollipop bening bisa digawe ing baris iki. Deposit sing didorong servo dikontrol dening program PLC. Sistem selipan kelet otomatis kasedhiya.
Mesin Sandwich (Cookie Capper)

Mesin Sandwich (Cookie Capper)

Video iki minangka mesin sandwich (cookie caper) digawe dening Yinrich, yaiku baris perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich minangka profesionalprodusen peralatan confectionery. Ing wektu sing padha, uga nyedhiyakake macem-macem mesin sandwich (cookie capper) lan mesin biskuit krim kanggo pabrik manufaktur cookie.Mesin sandwich seri JXJ iki (cookie capper) bisa disambungake menyang conveyor outlet saka pabrik nggawe cookie, lan bisa kanthi otomatis nyelarasake, simpenan lan tutup ing kacepetan 300 cookie larik (150 larik saka sandwiches) saben menit. Macem-macem jinis biskuit alus lan keras, kue bisa diolah nganggo mesin sandwich (cookie capper). Uga bisa dipakani liwat feeder majalah biskuit lan sistem indeksasi. Mesin cookie sandwich banjur nyelarasake, nglumpukake, nyelarasake produk, nyetop jumlah ngisi sing akurat, banjur tutup ndhuwur menyang produk. Sandwich banjur kanthi otomatis diangkut menyang mesin bungkus, utawa menyang mesin enrobing kanggo proses luwih lanjut. Iki carane mesin sandwich (cookie capper) ngolah biskuit.Spesifikasi Teknis Utama Line Assembly Cookie:Kapasitas produksi: appro.14400 ~ 21600 sandwiches / minDirating potongan output: 30 pcs/minKepala simpenan: 6 nganti 8Kepala tutup cookie: 6 nganti 8Daya: 380V/12KWJembaré sabuk: 800mmUkuran: L: 5800 x W: 1000 x H: 1800 mm

KASUS SUKSES

Nganti saiki YINRICH wis kasil nyedhiyakake mesin coklat, peralatan pangolahan gula-gula, peralatan kemasan gula-gula, lan peralatan confectionery liyane kanggo para pelanggan ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing donya. YINRICH wis nginstal lan ngrampungake luwih saka 200 jalur produksi lan peralatan confectionery, lan nggawe mitra jangka panjang karo para klien. Kita matur nuwun kanthi tulus ing ngisor iki mitra (ora bisa dhaptar kabeh):

BABAGAN AWAKE DHEWE

YINRICH® minangka produsen lan eksportir peralatan confectionery terkemuka lan profesional ing China kanggo nyedhiyakake peralatan pangolahan gula-gula, mesin nggawe coklat lan mesin pangolahan roti lan kemasan, sing duwe pabrik ing Shanghai, China. Minangka perusahaan top-leading kanggo peralatan coklat lan confectionery ing China.


YINRICH mrodhuksi lan nyediakake sawetara lengkap peralatan kanggo coklat lan industri confectionery, kiro-kiro saka mesin siji kanggo ngrampungake garis turnkey, ora mung majeng peralatan confectionery komersial karo prices competitive, nanging efficiency ekonomi lan dhuwur saka cara solusi kabèh kanggo confectionery. lan produksi coklat.


Kita nyedhiyakake desain, produksi, lan perakitan peralatan confectionery cilik lan medium lan garis nggawe coklat sesuai karo panjaluk spesifik pelanggan.

KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa