Produk
Baris setor permen jeli

Baris setor permen jeli

Seri GDQ YINRICH dirancang khusus kanggo nggawe permen jeli sing dideposit tanpa kapasitas, 70kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan permen jeli polos bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC.
Baris marshmallow sing diekstrusi

Baris marshmallow sing diekstrusi

Mesin seri EM yaiku massa sing aerasi karo aerator YINRICH, banjur dipérang dadi multi stream. Roso lan warna bakal disuntikake ing saben aliran. Banjur sampeyan bisa ngasilake macem-macem jinis produk nganggo extruder khusus YINRICH, kaya warna siji, warna gabungan, 4 warna bengkong, lan uga produk ekstrusi sing diisi tengah.
garis setoran lollipop

garis setoran lollipop

Seri GDL YINRICH dikembangake kanggo nggawe lollipop setor, kapasitas saka 120kgs / jam nganti 500kgs / jam. Panel tutul HMI supaya gampang dioperasikake; Pompa dosis kanggo injeksi otomatis warna, rasa lan asam; Lurus rong warna, rong warna dilapis kaping pindho, ngisi tengah, lan lollipop bening bisa digawe ing garis iki. Setoran sing didhukung servo dikontrol dening program PLC. Sistem sisipan teken otomatis kasedhiya.
Mesin roti lapis (Cookie Capper)

Mesin roti lapis (Cookie Capper)

Video iki mesin sandwich (cookie capper) digawe dening Yinrich, yaiku garis perakitan cookie, mesin cookie sandwich. Yinrich minangka profesionalpabrik peralatan manisan. Sanalika, uga nyedhiyakake macem-macem mesin sandwich (cookie capper) lan mesin biskuit krim kanggo pabrik manufaktur cookie.Mesin sandwich seri JXJ (cookie capper) iki bisa disambungake menyang conveyor outlet pabrik nggawe cookie, lan kanthi otomatis bisa nyelarasake, setor lan tutup kanthi kecepatan 300 baris cookie (150 baris sandwich) saben menit. Macem-macem jinis biskuit alus lan hard, kue bisa diolah nganggo mesin sandwich (cookie capper). Uga bisa dipangan liwat feeder majalah biskuit lan sistem indeksasi. Mesin cookie sandwich banjur selaras, nglumpukake, nyinkronake produk, ngisi jumlah isi sing akurat, banjur tutup ing ndhuwur produk. Sandwich banjur diangkut kanthi otomatis menyang mesin pembungkus, utawa menyang mesin enrobing kanggo proses luwih lanjut. Mangkene cara mesin roti isi (cookie capper) ngolah biskuit.Spesifikasi Teknis Utama Baris Majelis Cookie:Kapasitas produksi: disetujoni.14400 ~ 21600 sandwich / mntOutput sing dirating: 30 pcs / mntKepala setor: 6 nganti 8Kepala tutup cookie: 6 nganti 8Daya: 380V / 12KWJembar sabuk: 800mmUkuran: L: 5800 xW: 1000 x H: 1800mm
Kasus sukses
Nganti saiki Yinrich nyedhiyakake mesin permen lan mesin kemasan kanggo para pelanggan ing luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Yinrich wis nginstal lan ngrampungake luwih saka 200 garis lan peralatan produksi, lan kapal sing dawa banget karo klien. Kita tulus matur suwun ing ngisor mitra (ora bisa dhaptar kabeh):
Babagan Kita
Yinrich® minangka pabrikan utama lan profesional ing China kanggo nyedhiyakake produk conflitiererererery sing bermutu tinggi lan Bakery lan bungkus dhuwur, sing duwe pabrik sing ana ing Shanghai, China. Minangka perusahaan paling utama kanggo peralatan coklat lan confectionery ing China.

Yinrich ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem peralatan lengkap kanggo industri coklat lan confectionery, saka mesin tunggal kanggo ngrampungake garis turnkey, nanging efisiensi ekonomis lan dhuwur saka macem-macem solusi solusi kanggo conflories Produksi.

Kita nyedhiyakake desain, produksi, lan ngumpul confectionery cilik lan medium lan garis coklat sesuai karo panjaluk khusus pelanggan.
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo desain liyane!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa